Kwaliteit – Tandarts Ton Döpp – Amsterdam

Kwaliteit

Kwaliteit

In deze praktijk werken tandarts Ton Döpp, preventie-assistent Marion Cuijpers en mondhygiënist Sophie Döpp.
U kunt bij ons terecht voor preventie, mondhygiëne en algemeen onderhoud van uw gebit.
Een mooi natuurlijk gebit is belangrijk voor uw uitstraling. Bent u tevreden over uw mond, dan is het belangrijk dit zo te houden.
Wilt u esthetische verbeteringen dan kunnen wij dat realiseren. Met de huidige moderne technieken kan dit vaak  op verrassend eenvoudige wijze.

De afspraken plannen wij ruim. Hierdoor kunnen wij persoonlijke aandacht geven en kwalitatief goede tandheelkunde leveren in een prettige sfeer. Dit is van belang voor volwassenen, maar nog meer voor kinderen. Het is belangrijk dat kinderen op een plezierige manier kennis maken met tandheelkunde.

Wat zijn de voordelen van een solopraktijk voor u?
U kent ons en wij kennen u en uw gebit . Een solopraktijk betekent geen wisselingen, geen veranderingen en dus geen onduidelijkheden.

Ons doel is – in de meeste gevallen – om uw gebit uw hele leven lang te behouden. Als er aanleiding toe is, zal  in overleg en samenspraak met u een gericht behandelplan opgesteld worden. Wij staan voor een brede aanpak  waarin verbetering van mondhygiëne, herstel van functie en esthetiek, alsmede persoonlijke aandacht centraal staan.

Bijna alle tandheelkundige problemen kunnen door een afdoende mondhygiëne voorkomen worden. Voor of na de periodieke gebitscontrole wordt er tijd voor u ingepland bij de preventie-assistent. Zij reinigt en polijst uw gebit en geeft aanwijzingen hoe u uw gebit het beste zelf kunt onderhouden.

Voor specialistische behandelingen kunnen wij u naar betrouwbare adressen verwijzen.

Voor meer informatie over differentiaties/specialisaties verwijzen wij u naar:
http://allesoverhetgebit.nl/tandartspraktijk/taakverdeling-binnen-de-tandheelkunde.
Ook voor meer algemene informatie over mondgezondheid verwijs ik u naar de site www.allesoverhetgebit.nl, maar ook kunt u meer lezen onder Mondgezondheid, Informatiefolders en Links.

Om een hoogwaardige kwaliteit te handhaven, hanteren wij procedures en activiteiten die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. De richtlijn praktijkhygiëne is hiervan een goed voorbeeld.
Onze praktijk besteedt onder andere tijd en aandacht aan de volgende zaken:

·          Kwaliteitsactiviteiten
·          Lidmaatschap wetenschappelijke vereniging
·          Lezen vakliteratuur
·          Volgen van bij- en nascholing
·          Bijwonen Studiegroepen
·          Implementeren van nieuwe richtlijnen, veldnormen, gedragsregels en praktijkwijzers
·          Bijwonen Themaprojecten
·          Bezoeken klinische avonden

Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Hebt u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.